Links

Zielzicht
Zielzicht richt zich met haar retraites bij de Stille Kracht op mensen die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun persoonlijk leven en op zoek zijn naar hun persoonlijke antwoord op dat wat er in hun leven speelt.
Wanneer je op zoek bent naar een luisterend oor, nieuw perspectief en inzichten, rust en vrede in je bestaan en/of een nieuwe start, dan ben je van harte welkom bij Zielzicht. We werken vanuit eerlijkheid, transparantie, betrokkenheid en professionele nabijheid. Programma’s van Zielzicht werken voedend en zijn concreet, praktisch en verhelderend. Wat je bij Zielzicht ervaart werkt door op diepere lagen in jezelf. Zielzicht is het centrum voor bezinning en bezieling van Bert van Rijnberk en Sylvia Monten.

Lucia Bezemer
Elk schilderij is voor mij een ontdekkingsreis en het schilderen zelf een manier om uitdrukking te geven aan mijn innerlijke leven. Het visualiseren van ideeën en gevoelens in abstracte beelden, dat is iets waaraan ik niet ontkom: ik doe het ook als ik niet schilder.

Maanoog
In ieders leven zijn er fasen waarin er beweging en verandering is. Het kan dan zo voelen alsof je eigen-wijsheid je in de steek laat.
Tijden waarin het je moeite kost om met mildheid naar jezelf te kijken.
Ook kan het zijn dat een verandering zo essentieel voelt dat het fijn is om dit in sessies echt aandacht te geven, jeZelf helemaal in het licht zetten.

School voor Sjamanisme
Stichting School voor Sjamanisme is een 4 jarige opleiding. Zij geeft, op de prachtige plek de Stille Kracht, 3 daagse verdiepingstrainingen voor studenten, oud studenten en belangstellenden met ervaring van buiten de school. O.m. Trancereizen Familieopstellingen Vuurmenstraining

Fred Rutting
Nicole van der Ouw
Nicole en Fred begeleiden het persoonlijke ontwikkeltraject Zichtbare Kracht.
iedereen is een natuurtalent, als hij zijn natuur de ruimte geeft.
Doel van Zichtbare Kracht is om mensen hun eigen unieke innerlijke kracht te laten ontdekken. Vervolgens wordt de creatiespiraal gebruikt om van een droom, hoe je je kracht concreet in wilt gaan zetten, naar werkelijkheid te gaan. Intussen wordt afgerekend met al die redenen die je hebt om maar niet te gaan doen wat je eigenlijk wilt doen: Werken vanuit jouw kracht. Zodra je je eigen kracht zichtbaar maakt, herkent je omgeving dit en zal gaan meewerken om je steeds meer vanuit je kracht te laten werken. Zo krijg je steeds meer energie van je werk, je ontwikkelt je er razendsnel in omdat je juist hierin een natuurtalent bent. De erkenning en beloning zal hierin meegroeien.

Art of Loving
Ontdek met ons de levenskrachten die in je verborgen zijn, maak het wakker om totaal in het moment te zijn en te genieten. Welkom in liefde, vrijheid en openheid. Art of Loving behelst:
Tantric Touch (introductie groep)
Tantric Retreats
Silent Retreats(Love in Silence)
Begeleiding/coaching
Healings

De Bloeiende Lotus
Praktijk voor Lichaamsgerichte therapie en innerlijk kindwerk.

Amdorra
centrum voor bewustwording en gezondheid

Antahkarana
Antahkarana geeft coaching, therapieën en workshops waarin ‘Vrijheid om jezelf te zijn’ voorop staat.
Op inspirerende wijze ontdek je hoe je het stof van je leven afblaast en authentiek tevoorschijn komt. Daadwerkelijk jezelf zijn geeft rust, kracht en balans in jezelf.

Martijn Rasche
Praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie, Lichaamsgericht werkend psycholoog , Primal rebirth therapeut

Praktijk De Zon
Praktijk ZON staat voor de ZON in jezelf ont-dekken:
Jouw innerlijke kracht en passie durven laten stromen en werkelijk te leven vanuit jouw eigen ZON, jouw kern, je ware ZELF.

Naturels
Wij organiseren verschillende workshops en trainingen.

Essence College
Wij bieden opleidingen, workshops en specialisaties op het gebied van persoonlijke groei

alternatievegeneeswijzen.pagina.nl
www.innerned.org
www.jhk1.nl
www.spiritualiteit.beginthier.nl
new-age.startkabel.nl
www.inspiratiesite.nl
www.tesjoewa.nl
www.energetisch-psychotherapeut.nl
groepsaccommodatie.opzijnbest.nl
www.lightwave nl
www.zielzicht.nl
www.stressweg.nu
www.bimata.nl
www.sprense.net
www.reanda.nl
www.opjegemaknaargeluk.nl