top of page

PRIKBORD

Massages op De Stille Kracht

Vanaf mei 2018 is het mogelijk om massages te boeken. Dat kan als je gebruik maakt van de Schuur en de Plek, maar ook als je dat niet doet ben je van harte welkom op de massagetafel van Jessica.

In 2003 heeft zij haar diploma’s voor sportmassage en klassieke massage behaald. Zij heeft deze massages een aantal jaren beoefend in een instituut in Groningen, waar zij samenwerkte met verschillende masseurs.

Jesscia: "In de loop der jaren is het masseren op een iets lager pitje komen te staan, maar de interesse voor masseren is altijd gebleven. Met de overname van ‘De Stille Kracht’ openen er deuren voor mij om weer (meer) massages te geven. Daarnaast hoop ik zo een kleine bijdrage te leveren om mensen weer in hun eigen (stille) kracht te laten zijn."

In 2017 kwam Jessica in aanraking met dōTERRA essentiële oliën en bemerkte hier de positieve effecten van. In maart 2018 heeft zij haar certificaat voor AromaTouch behaalt.

Wanneer je voor de eerste keer komt, zal er een korte intake plaats vinden (tijdens een warm voetenbad). Waarbij we bespreken welke massage het beste bij jou aansluit. Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Recente berichten
bottom of page