PRIKBORD

Agenda Zweethut ceremonies


Zaterdag 16 maart: Gemengde zweethut

Zaterdag 13 april: Vrouwen zweethut

Beide zweethutten:

Aanwezig zijn om 10.00 uur

Geschatte eindtijd: 19.00 uur

Locatie: De Stille Kracht in Westdorp (Drenthe)

Donatie: voor de zweethut ceremonie is € 70,-

Wij hanteren Potluck (iets gezonds zelfgemaakt voor avond eten meenemen)

Vrije donatie voor de vuurmensen

Wij gaan gekleed de hut in, tenzij anders vermeld

Vrouwen: omslagdoek/jurkje

Mannen: boxershort/broekje bloot bovenlichaam

Zweethut combi:

Vrouwenceremonies op 18 mei en 19 mei

Zaterdag: Maori een welkoms-ceremonie & en een Haka met Emilie Manawa. Emilie heeft 16 jaar ervaring met Maori tradities en heeft van haar Maori leraar de zegen gekregen om deze krachtige ervaring te delen met anderen. Ik heb haar leren kennen als een zeer energieke, wijze Sister en ik ben enorm blij dat zij bij ons komt om haar passie met ons te delen. Na de Maori ceremonies is er een Potluck maaltijd.

Meer over Emilie vind je op haar website http://www.emeliemanawa.com

Deze geweldige middag zal gevolgd worden door een magische Volle Maan zweethut. In de loop van de avond gaan we de hut in en als we eruit komen eten we wat fruit en gaan we slapen.

Zondagmorgen 19 mei verzorgt Karina Diemer de 't sloggi een Sjamanistische Moeder Aarde oefening. Er zijn 10 slaapplekken bij vroege aanmelding en anders eigen tentje mee.

Aanwezig zijn zaterdag: 15.00 uur

Einde: zondag circa 13.00

Donatie: € 150,- euro p.p. incl. ceremonies/workshops, overnachten en ontbijt

We hanteren een einddatum van inschrijven tot maandag 6 mei i.v.m. de organisatie. Er is plek voor 16 vrouwen dus wees er snel bij.

Zaterdag 22 en zondag 23 juni: Midzomer zweethutten & Cacao ceremonie

Zaterdag: zweethut vrouwen & zweethut mannen

Zondag: Cacao-ceremonie

Aanwezig zijn zaterdag: 14.00 uur

Einde: zondag circa 15.00 uur

Donatie: € 150,- p.p. incl. alle ceremonies, overnachten en lunch op zondag

Korting partners 10 euro p.p.

Gun jezelf een dag om intens verbonden te zijn met de elementen aarde, water, lucht en vuur. Samen met elkaar en met Spirit ie iedere keer weer een diepe ervaring. Het brengt inzicht, inspiratie, ondersteuning, verbinding en vertrouwen. We voelen een diepe dankbaarheid voor de mensen die deze ceremonie doorgegeven hebben aan ons. Wil je dit zelf ervaren dan ben je van harte welkom in onze hut. Het seizoen nodigt ons uit om ons te verbinden met de terug kerende kracht van het licht. Waarin ook plaats is voor stilte, onze bron en de Voorouders. Verhalen delen en zingen rondom het vuur in de tipi, of in stilte gewoon even ZIJN bij het kampvuurtje buiten. Om daarna als de stenen/grootouders gereed zijn omarmd te worden door de warmte van Grootvaders adem in de Baarmoeder wat de zweethut vertegenwoordigd. We eten na de hut en omdat veel mensen andere eetgewoonten hebben hanteren we een Potluck. Dat houd in dat je zelf iets voor de maaltijd meeneemt. Neem iets mee dat jij zelf kunt eten en delen. Wil je graag soep geef dat aan me door dan kijk ik of ik de soep kan aanpassen, " niet vergeten " neem eigen bord, soepkom, bestek en beker mee. Anders heb je een probleem. Er is geen keuken of dergelijke waar dit weggehaald kan worden onze plek is een back to basic op midden in de natuur.

Geef je tijdig op dan ben je verzekerd van een plekje. Onze activiteiten zijn vaak snel vol.

Opgave en informatie witwyfke@gmail.com


Recente berichten

De Stille Kracht . Schoonloërstraat 7 . 9534 TA Westdorp . 06 13 81 89 33 . info@de-stillekracht.nl

KvK 71479481 . BTW 858732348B01

  • Gray Instagram Icon
  • Facebook - Grey Circle