top of page

PRIKBORD

Check-In Retreat 8-12 augustus 2024

Wij zijn heel blij je te kunnen uitnodigen voor :

een splik splinternieuw…..

5 daags Check In Retreat op de Stille Kracht!


Ben jij 1 van deze negen ‘space-holders’, die de behoefte voelt om zich op te laden aan een liefdes infuus? Of anders geformuleerd: Ben jij iemand die altijd graag voor anderen zorgzaam met eigen expertise klaar staat, op je werk dan wel thuis? Graag een veilige bedding creëert voor anderen om te kunnen ontwikkelen? Veel verantwoordelijke taken op je schouders draagt, alle ballen met verve hoog houdt, wat een talent is en ook een gewoonte van je geworden is?

Wat dacht je dan van een omgekeerde wereld 5 dagen lang? Waar er volop voor jou gezorgd wordt. Waar je wordt meegenomen in alle vrijheid, om nieuwe ervaringen met jezelf en voor jezelf aan te gaan. Waar jij alle ruimte krijgt om moeiteloos in je volle potentie uit te klappen en in te checken.

Fris tevoorschijn komen, in de 100% wie jij bent. Voel je je geroepen? Dan ben je van harte welkom bij ons in het hier en nu, eigen-wijs, in stilte, klaar voor een paradijselijk avontuur, waar verrassende hart-verwarmers en zintuigelijke ervaringen je tegemoet gaan treden. Dit alles ingepakt in rust en ruimte.

Wie zijn wij: Joan Niebuur, spaceholder, yin medicin therapeut, stembevrijder en eigenaresse van La Mojo. Jessica Bakker, spaceholder, energetisch masseuse en eigenaresse van De Stille Kracht. Beiden hebben we jaren ervaringen opgedaan middels vele werkavonturen en activiteiten. Nu hebben we onze creativiteit, kennis en kunde met kracht gebundeld, waaruit een prachtig programma is ontstaan voor dit 5 daags Check in Retreat. Wij zien je graag ver-schijnen! Neem gerust contact op via 06 15146157 of stuur een mail naar info@de-stillekracht.nl als jij je wilt aanmelden of meer informatie nodig hebt.

Σχόλια


Recente berichten
bottom of page