MASSAGE & HEALING

Op De Stille Kracht kom je tot rust. Om te werken aan jezelf door te genieten en te ontspannen. De massages en healings van Jessica dragen daaraan bij en laten je je eigen kracht weer volop ervaren. Jessica heeft een aantal jaar als sportmasseur gewerkt en heeft zich vervolgens ook gespecialiseerd in klassieke ontspanningsmassage, AromaTouch™ massage en Pranic Healing. 

Kom je voor het eerst, dan luistert Jessica naar je wensen -terwijl jij geniet van een warm voetbad- en bespreek je samen welke massage daar het best bij aansluit.

> bekijk de tarieven

> of maak gelijk een afspraak

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage kan zowel lichamelijk als geestelijk preventief bijdragen aan een goede gezondheid. Dat komt doordat tijdens een ontspanningsmassage de bloedsomloop verbetert en de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd wordt. Spieren ontspannen en pezen en gewrichten voelen soepeler.

 

Een volledige massage duurt ongeveer 60 minuten.

 

Een deelmassage van 30 minuten is ook mogelijk, dan wordt de rug en nek gemasseerd.

AROMA TOUCH MASSAGE

De AromaTouch™ Techniek is een ontspannende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van de essentiële oliën van dōTERRA. Het doel van de massage is de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Doordat het autonome zenuwstelsel ondersteund wordt in het verminderen van fysieke en emotionele stressoren. De massage is verdeeld in 4 stappen:
 

STAP 1-Stress vermindering
met Balance en Lavendar oliën

 

STAP 2 - Verbetering immuunsysteem
met Melaleuca en On guard oliën

 

STAP 3 - Vermindering ontstekingsreacties

met Aroma touch en Deep blue oliën
 

STAP 4 - Homeostase – balans in lichaam en geest met Wild orange en Peppermint oliën

De heerlijk geurende pure en 100% natuurlijke oliën worden langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten, via een zachte ritmische manier toegepast en de reflexpunten van oren en voeten worden gestimuleerd. De kracht van de AromaTouch™ Techniek zit in de simpele aanraking en de dieptewerking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld.

 

Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën, heeft de AromaTouch™ Techniek ontwikkeld.

Deze massage is ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reuma- of kankerpatiënten.


Een AromaTouch™ massage duurt 45 tot 50 min. 

PRANIC HEALING

Pranic Healing is een eenvoudig maar effectief healing systeem ontwikkeld door GrandMaster Choa Kok Sui.
De healing is gebaseerd op 2 natuurwetten:

1. Het lichaam is in staat zichzelf te genezen
2. Het lichaam gebruikt levensenergie om zichzelf levend te houden


Door het gebruik van deze levensenergie (Prana), komende vanuit de zon, lucht en aarde, kunnen we het zelfherstellende vermogen van het lichaam bevorderen. Dit kan worden ingezet om zowel fysiek als emotioneel meer balans te brengen.

Het fysieke lichaam en het energielichaam (aura) staan met elkaar in verbinding. Bij een lichamelijke of psychologische klacht in het fysieke lichaam is ook het energielichaam verstoord.

Tijdens de healing wordt eerst vervuilde energie uit het energielichaam verwijderd. Daarna wordt schone levensenergie toegevoegd. Hierdoor neemt de levensenergie in het energielichaam toe wat het hersteltempo van het fysieke lichaam versnelt. Dit werkt door op lichamelijke en/of psychologische klachten.

Met Pranic Healing wordt er in het energielichaam rondom het lichaam gewerkt, hierdoor is fysieke aanraking tijdens een sessie niet nodig. 

Een Pranic healing duurt +/- 45-60 min.

 

 

 

De Stille Kracht . Schoonloërstraat 7 . 9534 TA Westdorp . 06 13 81 89 33 . info@de-stillekracht.nl

KvK 71479481 . BTW 858732348B01

  • Gray Instagram Icon
  • Facebook - Grey Circle