top of page

PRIKBORD

Wij zijn Jessica & Rogier

Beste bekenden van De Stille Kracht,

Tijdens onze wereldreis ontdekten we hoeveel het je brengt om zonder haast en hectiek samen te zijn en samen te ontdekken. Het werd ons doel en onze droom voor thuis. Toen we De Stille Kracht vonden, wisten we: dit is onze plek. De plek waar wij gaan wonen en waar we mensen willen ontvangen, waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Waar je kunt zijn wie je bent, samen in stilte of hoe dan ook genietend van de prachtige natuur en mooie omgeving.

Wij zijn Jessica en Rogier en wonen vanaf 20 april samen met onze dochters in het Voorhuis van De Stille Kracht. We beginnen met onze verhuizing van Sint Nicolaasga in Friesland aan een avontuur op de Drentse Hondsrug, waar we ontzettend naar uitkijken. Voor ons is het een nieuwe plek om samen te ontdekken.

Voor jou is De Stille Kracht een bekende plek. En dat blijft zo. Bekenden van De Stille Kracht weten als geen ander hoe prettig deze plek is en ons streven is dan ook om De Stille Kracht en de rust van de natuur te blijven houden en met jou -en hopelijk nog meer andere mooie mensen- te delen. Net zoals Toos en Wiel dat alle voorgaande jaren deden.

We voegen ook onze eigen krachten toe aan deze plek. Zo zetten we de deuren van de Schuur open voor iedereen die terug wil naar de basis. Om ‘gewoon’ samen te genieten op deze mooie plek. Of om, als je daar behoefte aan hebt, je te laten masseren en lekker te eten; biologisch en zoveel mogelijk uit onze moestuin.

We werken aan een nieuwe huisstijl en een nieuwe website die eind april via het bekende adres te vinden is www.de-stillekracht.nl. Want ondanks de veranderingen blijft veel gelijk. Op onze website vind je meer informatie. Over de extra’s bijvoorbeeld, zoals de massages van Jessica en de catering van Rogier. En als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

We maken graag kennis met jou en met de andere mensen die Toos en Wiel -soms al jarenlang- ontvingen en kijken ernaar uit je te blijven ontmoeten op De Stille Kracht.

Hartelijke groet,

Rogier en Jessica van Nieuwenhoven Noor en Erin

___

blijf welkom op De Stille Kracht


Recente berichten
bottom of page