PRIKBORD

Afgelopen jaar is het 'Devine feminine retreat' 3 keer bij ons georganiseerd door Denise Mulder in samenwerking met Joyce van den Brink en Bep Fraanje. Het was elke keer een feestje om ze te ontvangen! En wat hebben ze mooie en intense weekenden neergezet. Volgend jaar...

Naast het boeken van een privékamer, een massage en/of een maaltijd, is het ook mogelijk om bij ons een bedlinnenpakket en/of handdoekpakket te huren. Kijk voor meer informatie op onze website, onder het kopje 'meer weten - tarieven'. 


 

Zaterdag 16 maart:  Gemengde zweethut                                                               

Zaterdag...

Op het privéterrein –achter het hek- zijn twee prachtige zweethutten gebouwd door zweethutgroep 'Wakan Mimeya' met Dineke (Witwyfke) en Karina Diemer. Binnenkort wordt er nog een tipitent bijgeplaatst. Maandelijks organiseren zij in het weekend onder andere zweethutcer...

De houtkachel is geplaatst in de groepsaccommodatie!
Heerlijk opwarmen en ontspannen bij een knisperend vuurtje.


 

Genieten van de prachtige herfstdagen... lekker alles loslaten.

Na al veel knoflook, aardappelen, uien, sla en stoksnijbonen hebben mogen oogsten, nu ook wortelen, bosui, rode bieten en er is nog veel meer heerlijks aan het groeien!

Een mooie basis voor onze biologische catering.

De buitenkant is klaar!  Aan de binnenkant wordt nog gewerkt, in het najaar bevinden zich hier 4 (privé) slaapkamers, een douche en een toilet.

Mede dankzij onze lieve en hard werkende (schoon)vader / opa Jan!

Please reload

De Stille Kracht . Schoonloërstraat 7 . 9534 TA Westdorp . 06 13 81 89 33 . info@de-stillekracht.nl

KvK 71479481 . BTW 858732348B01

  • Gray Instagram Icon
  • Facebook - Grey Circle